Project Heuvelsven@TIO

De leerlingen van 6BH werkten doorheen het jaar aan menig raam- en deurwerk voor de vakantiepaviljoenen. Reeds vorig schooljaar ving men met de voorbereidingen van dit project aan, om dan in december laatstleden voor een eerste maal aan de plaatsingswerken te beginnen.

 

 

Heuvelsven is al meer dan 70 jaar een vrijetijdsbestemming voor jeugd- en familiegroepen. Vooral kinderen en jongvolwassenen met bijzondere zorg zijn de voornaamste doelgroep. Het domein maakt deel uit van het Nationaal Park de Hoge Kempen. Een deel van het centrum is natuurgebied, de vijver is reservaat en de gebouwen bevinden zich in recreatiegebied.

 

 

Het raam- en deurwerk van enkele paviljoenen diende dringend te worden vernieuwd en zo kwam campus TIO in beeld. Voor het lopend schooljaar zijn er twee plaatsingsmomenten voorzien; eentje in december 2017 en als alles meezit nog een volgend in mei-juni 2018. De klasgroep verblijft een week ter plekke om de werken te volbrengen.

 

 


TIO maakt deel uit van de WICO scholengemeenschap