Projectweek T4T 2018

Van 19 tot en met 23 februari 2018 loopt op onze campus het traditioneel succesvolle TIO for Technics-project.  De lagere scholen uit de omgeving komen hier proeven van de sfeer en krijgen allerlei wetenschappelijke en technische oefeningen voorgelegd onder begeleiding van onze leerlingen en leerkrachten.

Terzelfdertijd worden onze andere eerstegraders ondergedompeld in verscheidene vakoverschrijdende projecten, ze gaan op excursies en bezoeken bedrijven, musea en andere bezienswaardigheden. Zo worden er uitstappen gemaakt naar Tongeren, Alden Biesen en het radiomuseum te Overpelt. Ook lokale bedrijven uit de technologische en agrarische sector worden bezocht. Er is tevens een aanbod aan workshops rond thema's als public speaking, safer internet, seksualiteit en relationele vorming.

Deze editie wordt er een extra STEAM-activiteit toegevoegd. Tijdens het CLUWICO-spel trachten de leerlingen via sporenonderzoek een moordzaak op te lossen. De week wordt op vrijdag afgerond met een schaatsfestijn te Lommel.

 

Voor foto's en updates verwijzen we graag naar de Facebookpagina van TIO 1ste graad.

 

 

 

 


TIO maakt deel uit van de WICO scholengemeenschap