Sportieve extra muros

Vorige week donderdag 24 september 2015 werd door de vakwerkgroep L.O. de jaarlijkse sportdag georganiseerd.  Een heel karwei om alle jaren op een gezonde manier in actie te krijgen.  Op verschillende locaties werden lichaam en geest gestimuleerd.  De afvaart van de Dommel, survivaltochten rond de 'Plas' in Kelchterhoef, vlotten bouwen in de 'Blauwe Meer' te Lommel of klauteren in Erperheide zijn maar enkele voorbeelden. 

 

 

De leerlingen van het 7de trokken naar de Achelse Kluis voor een wandeling in het teken van 'Den Doodendraad'.  Ze versterkten het groepsgevoel op een stevige staptocht en leerden tegelijkertijd over het vluchtelingenthema. Brandend actueel, net als tijdens de Grooten Oorlog.

 

 

Dinsdagnamiddag 29 september liepen onze leerlingen zich de ziel uit het lijf op de Overpeltse stratenloop.  Onder een stralend zonnetje verzamelden onze snelle jongens ereplaatsen bij de vleet.  De uitslagen kan je vinden op de gemeentelijke website. Fotoreportages zijn te bekijken in het fotoalbum op ons schoolplatform Smartschool.


TIO maakt deel uit van de WICO scholengemeenschap