TIO On Stage 2017

Op dinsdag, 30 mei organiseren onze leerlingenraden “TIO on Stage 5”. Hiermee willen we onze jongere leerlingen laten kennis maken met hun eerste festival. Hieronder volgt een kort programmaoverzicht.

De lessen van de eerste graad eindigen om 11.30 u., de tweede graad om 12.00 u. en de derde graad om 12.30 u.

De Pastorale Animatie Groep (PAG) krijgt zo de tijd om hun jaarlijkse solidariteitsactie te organiseren. Ze bieden de leerlingen en leerkrachten de kans om een heerlijke hot-dog
(2,5 euro) te kopen. Alle leerlingen blijven die dag aan school eten (men mag ook boterhammen van thuis meebrengen).

Om 12.30 u. begint dan ons festival met afwisselend enkele DJ’s en muziekgroepen. Deze zijn al weken aan het oefenen om het beste van zichzelf te geven.

We zullen ook enkele preventiecampagnes organiseren tijdens deze dag met medewerking van het CAD en CAW. De sportieve leerlingen kunnen zich opmaken voor onze traditionele volley- en minivoetbalwedstrijd tussen de leerlingen en leerkrachtenploeg.

Daarnaast organiseren de leerlingenraden ook nog enkele volkspelen en zorgen zij voor een lekker ijsje. De oudervereniging serveert ook een verfrissend drankje. De leerlingen brengen best een extra centje mee om hiervan te kunnen genieten.

De opbrengst van “TIO on Stage” gaat naar “de mobiele school”. 6TIW en 6BE zullen hiervoor een wandeling doen van Genk tot Overpelt gespreid over twee dagen mét een mobiele school. Hun aankomst zal de apotheose zijn van deze editie van “TIO on stage”.

“TIO on Stage” zal eindigen omstreeks 15.30 uur.

 

 

 

 

 

 

 

 


TIO maakt deel uit van de WICO scholengemeenschap