TIO Sneeuwklassen 2018 6des

Echte wintertaferelen voor onze sneeuwklassers dit jaar.

De groep Pitztal mocht zaterdag na een langdurige busreis zelfs het dal niet in, waardoor ze hun eindbestemming niet konden bereiken. Noodgedwongen namen ze tijdelijk hun intrek in een ander pension te Wenns om dan zondag bij beter weer hopelijk het dal in te kunnen trekken.

De groep Holzgau bereikte wel hotel Birkenhof. Toch hadden ze ook daar 'last' van de winterse omstandigheden. Zo konden ze 's zondags niet naar het grote skigebied Warth, maar moesten ze genoegen nemen met de lokale pistes achter het hotel.

 

 

Update maandag 22/1

Groep Pitztal heeft vandaag kunnen skiën in het lagergelegen Hochzeiger-gebied. Omdat ze vanavond nog niet naar de eindbestemming kunnen, is er een nieuwe slaapplaats geregeld in Wenns. Morgen is de verwachting dat de wegen weer open zullen zijn en dan kunnen ze naar Sankt Leonhard.

Groep Holzgau mocht gisteren al een beetje inskiën op de dorpspiste, maar kon vandaag niet de latten op vanwege het regenweer. Als alternatief wandelden ze vanmorgen naar de hangbrug. In de namiddag stonden er andere leuke vervangactiviteiten op het programma. Zich vervelen in de sneeuw gebeurt immers niet zo gauw!

 

Update dinsdag 23/1

Groep Pitztal kon skiën in het Hochzeiger-gebied bij mooi weer. In de namiddag zijn ze dan eindelijk richting pension Sankt Leonhard vertrokken. Na de avondmaaltijd mocht de groep zich opmaken voor een heuse quiz.

Groep Holzgau kon zich nog steeds niet begeven naar het hogerop gelegen skigebied te Warth vanwege de weersomstandigheden. Zij hebben zich in de voormiddag opgewarmd op de lokale piste achter hun hotel Birkenhof, om dan 's namiddags richting het naburige Elbigenalp te trekken. Hier gleden ze van de Sonnenlift bij een zonnig weertje.

 

 

Update woensdag 24/1

Perfect skiweer voor alle sneeuwklassers vandaag. Niets dan positieve geluiden

dus.

 

Update donderdag 25/1

Uitstekende skidag voor beide groepen. Iedereen heeft zich goed kunnen uitleven op de perfect geprepareerde pistes. De jongens maken zich op voor de 'vrije' avond want morgen wacht alweer de laatste skidag.


TIO maakt deel uit van de WICO scholengemeenschap