TIO-Spotlights

 

  • Thijs Bernaerts, 5TIW, werd in de ponysport Belgisch kampioen Stijlspringen, provinciaal kampioen Springen (indoor en outdoor) en provinciaal kampioen Stijlspringen. Ook broer Daan Bernaerts (3TIW) werd provinciaal kampioen.

 

  • Joas Gijbels (4TIW), won de 10km van Eksel en behaalde mooie podiumplaatsen op de provinciale veldloopkampioenschappen.

 

  • 3 leerlingen werden door VWO, de organisatie achter de Wiskunde Olympiades, geselecteerd voor een deelname aan de tweede ronde te Hasselt: Nandish Mahabir (4TIW), Yannick Claes  en Jorne Schuurmans (6TIW). Helaas haalden ze de cesuur niet om verder te mogen gaan.

 

  • Woensdag 17 januari 2018 nam Jordi Ramaekers (2Ba) deel in de leeftijdscategorie U18 van de SVS-judocompetitie. Nog maar net de U15 ontgroeid, moest hij het opnemen tegen leerlingen van andere scholen in Limburg die twee tot drie jaar ouder waren. Met zijn 50 kilo behoorde hij bij de lichtgewichten van zijn categorie. Met een gezonde portie doorzettingsvermogen en een pak techniek bracht hij het er erg goed vanaf. Hij behaalde een mooie 4e plaats.

 

  • Jef Vrolix (7AE) werd mooi 5de op het Belgisch oldtimer nationaal ploegkampioenschap!

 

Gefeliciteerd aan allen. Doe vooral zo voort en laat nog van jullie horen in de toekomst!


TIO maakt deel uit van de WICO scholengemeenschap